Miért éppen Pannontölgy?

Szaktudás

Okleveles kertészmérnök által irányított és felügyelt kivitelezés.

Tapasztalat

Több, mint 20 aktív év a kertészet világában.

Elhivatottság

A természet iránti szeretet és tisztelet szövi át minden munkánkat.

Magas színvonal

Minőségi munkavégzés és hosszú távú szemlélet jellemző ránk.

Kerti tó
Kerti itató

Kérdések, melyek Önben is felmerülnek.

A tervezés minden esetben egy személyes konzultációval kezdődik, amikor a megrendelő felvázolja elképzeléseit, mi pedig felmérjük az adott kert adottságait. Az elvárások és a lehetőségek ötvözetéből születik a terv.

Az első találkozás során a család életvitelének és a kerttel szemben támasztott elvárásainak feltérképezése történik, mint pl.

  • milyen stílusú kert tetszik Önöknek,
  • a már meglévő kertnek van-e olyan része, amihez továbbra is ragaszkodnak (fa, bokor, kerti sétány, stb.),
  • milyen funkciókat fog betölteni a kert (grillező, medence, játszótér, pihenőhelyek, kerti tároló, stb.),
  • van-e kutyája a csalának,
  • van-e valamilyen növényallergia a családban, stb.

Érdemes a család minden tagját bevonni az igények feltérképezése során, hogy végeredményként a lehető legélhetőbb kert szülessen.

Szolgáltatásunk széles körű, így szinte a teljes kivitelezést le tudjuk bonyolítani, kivéve az alábbiakat:

  • kerti világítás kiépítése
  • medence építés

Amennyiben minden részletben megegyeztünk a tervezés során, a kivitelezést az időjárási viszonyoknak megfelelően tudjuk elkezdeni.

Minden növénynek megvan a maga telepítési ideje, amitől eltérni nem célszerű, hisz azzal kockáztatnánk a végeredmény minőségét.

A kivitelezési ütemet minden kert esetében egyedileg pontosítjuk, ami függ attól, hogy milyen előkészítési munkákra van szükség, milyen növények kerülnek betelepítésre és van-e egyéb kivitelezés a kertben, mint pl. öntözőrendszer telepítése, kültéri megvilágítás kialakítása, térburkolás, stb.

Természetesen a tervezés folyamán a megrendelő igényeit figyelembe vesszük, de garanciát csak abban az esetben tudunk vállalni, ha a választott növények a helyi talaj- és klímaviszonyoknak megfelelnek.

A kertet nem csak megálmodni és megépíteni kell, hanem rendszeresen karban kell tartani. Az Ön döntése, hogy a kertápolást saját maga szeretné végezni, vagy inkább szakemberre szeretné bízni.

A Pannontölgy nem csak kerttervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, hanem kertápolással is, így ilyen irányú igényét már a kivitelezés során jelezze felénk.

Amit mások mondanak rólunk