Térburkolat

A térburkolat funkcióját tekintve egyrészt kapcsolatot alakít ki a zöld területek és az épületek között másrészt megkönnyíti a közlekedést.

A térkövek felhasználási területe igen széleskörű, ipari- köz- és magánterületen egyaránt rendkívül népszerű.

Manapság szinte csak a képzelet szab határt, már ami a térkövek színét, formáját és alapanyagát illeti, így mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet. A térkövek kiválasztásánál szakmai szempontokat is figyelembe kell venni, mint pl. a kert jellege vagy a burkolat felhasználási területe, ezért érdemes már a tervezés időszakában ugyanolyan hangsúlyt fektetni a burkolatokra, mint a növényzetre.

A Pannontölgy több éves tapasztalattal rendelkezik térburkolatok lerakásában, magánkertekben és közterületeken egyaránt.

Térburkolat előnyei

Időtálló

A térburkolatok többsége betonból készül, melyek rendkívül ellenállóak. Sem a téli fagyok, sem a nyári hőség nem tesz bennük kárt, nem repedeznek és felületük sem pattogzik fel.

Nagy terhelhetőség

Szilárdságuknak köszönhetően a térburkolatok erősen terhelhetőek, ipari területek, parkolók, sétáló utcák burkolására is kiválóan alkalmasak.

Széleskörű felhasználási terület

Térburkolatokat szinte bárhová alkalmazhatunk, mint pl. kerti utak, járdák, gépkocsibeállók, parkolók, teraszok, sétálóutcák, ipari területek burkolására.

Elősegíti a talaj egyenletes vízháztartását

A térkövek hézagai között a csapadékvíz könnyen leszivárog a talajba, így sem száraz területek, sem víztócsák nem alakulnak ki.

 

Vissza – Szolgáltatásaink