Öntözőrendszer telepítés

A kertre gondolva sok embernek többnyire a lombos fák, a zöldellő pázsit és az illatos virágok jutnak eszükbe, de kevesen gondolnak arra, hogy a növényeknek rendszeresen vízre van szükségük ahhoz, hogy kertünk ékességei legyenek.

Arra számítani, hogy majd a természet végzi a dolgát és az eső elegendő vizet biztosít a növényeinknek, felelőtlenség lenne. Ezért az egyik legfontosabb kérdés, amit már a tervezés időszakában tisztázni kell, hogy milyen módon tudjuk megoldani a kert öntözését.

A legbiztosabb megoldás egy automata öntözőrendszer telepítése, amivel a növényeink vízigényét optimális szinten tudjuk tartani és folyamatosan biztosítani tudjuk.

Az automata öntözőrendszer előnyei

Időmegtakarítás

Az automata öntözőrendszer tőlünk függetlenül végzi a dolgát, így a dolgos hétköznapokban nem kell időt szakítani a locsolásra, sőt a nyaralás alatt sem kell aggódni, hogy a növények kiszáradnak.

Hálás kert

Egy szakszerűen öntözött kert látványa semmivel nem hasonlítható össze: színes virágokban burjánzó ágyások, dús növényzet, lombos fák, bársonyos pázsit.

Kertre szabott egyedi rendszer

Egy jól megtervezett öntözőrendszer igazodik a kert minden adottságához, illeszkedik a kertben található térburkolatokhoz és alkalmazkodik a növények különböző vízigényéhez.

Egészséges környezet

A rendszeres locsolás során a szórófejekből kiáramló vízpermet lemossa a növényeken lerakódott port, polleneket és párásítja levegőt. Mindez kedvezően befolyásolja közérzetünket és egészségünket egyaránt.

 

Vissza – Szolgáltatásaink