Kerttervezés – kertépítés

A kert nem csak a házat körülvevő földterület, hanem a nappalink folytatása. Családi összejövetelek színtere, gyerekek játéktere, pihenés és kikapcsolódás helyszíne és házi kedvenceink élettere.

Ahhoz, hogy egy igazán csodás és funkcionálisan is jól használható kertet kapjunk, a kivitelezést mindenképpen alapos tervezésnek kell megelőznie. A tervezés nagyon összetett folyamat és sokrétű ismeretet igényel, mint pl. talaj, klíma és növényismeret. Továbbá figyelembe kell venni a tulajdonos kerttel szemben támasztott elvárásait valamint a ház és a környezet stílusát is.

Kerttervezés előnyei

Költséghatékony

Ami elsőre soknak tűnik, az hosszú távon bőségesen megtérül. Egy megtervezett kertben minden a helyén van, nem kell  folyamatosan toldozni-foldozni hol egy kifelejtett járdával, hol a rosszul megválasztott növények cseréjével.

Gördülékeny kivitelezés

Egy szakszerű terv megalapozza a kivitelezés sikerét, hisz a terület előkészítésétől elindulva, a kerti építmények és burkolatok elhelyezésén át egészen a növények telepítéséig minden munkafolyamatot tartalmaz.

Évtizedekre szól

A tervező úgy állítja össze a kert növényzetét, hogy azoknak az évek múlásával is meglegyen a növekedéshez szükséges helyük, passzoljanak az adott ökoszisztémához és az organikus környezetükkel harmonikus egységet képezzenek.

Esztétika és funkció találkozása

A kertnek nem csak szemet gyömyörködtetőnek kell lennie, hanem használható élettérként kell működnie. A szakszerű tervezés biztosítja a teljes harmóniát. 

 

Vissza – Szolgáltatásaink