Kertfenntartás

Nem elég a kertet megtervezni és megalkotni, ápolni és gondozni is kell ahhoz, hogy hosszú távon megörvendeztesse szépségével a tulajdonosát.

Általánosságban elmondható, hogy a tulajdonosok nem rendelkeznek a kert gondozásához szükséges szakismeretekkel és nem tudják felmérni a ráfordítandó időt sem. Sokszor feledésbe merül, hogy a kert nem csak nyáron igényli a szorgos kezeket, hisz a tavaszi kertindítási munkák már februárban elkezdődnek a metszéssel, gyepszellőztetéssel, a tápanyagutánpótlással és az öntözőrendszer beüzemelésével.

Az aktív életet élő, dolgozó családoknál gyakran a kert az utolsó, amire időt tudnak szánni, így a kezdetekben gondosan megtervezett és szakszerűen kivitelezett kert hamar megmutatja az ápolatlan, szomorú arcát.

Kertfenntartási szolgáltatásunk éppen azoknak a kerttulajdonosoknak ideális, akik nem tudnak, vagy nem akarnak az idejükből kertészkedésre áldozni, helyette inkább kertjük előnyeit szeretnék élvezni.

Kertápolási munkáink a teljesség igénye nélkül:

  • metszés
  • permetezés
  • sövényvágás
  • fűnyírás
  • gyepszellőztetés

Kertfenntartás igénybevételének előnyei

Időmegtakarítás

A kertgondozáshoz szükséges időt családjára, barátaira, munkájára vagy önmagára tudja fordítani. Nem Ön lesz a kertért, hanem a kert lesz Önért.

Növények szakértő kezekben

A kertgondozás nem csak fűnyírásból áll, hanem szaktudást igénylő metszésből, permetezésből vagy sövényvágásból.

Kényelem

A fárasztó munkanapok után a gyönyörűen rendben tartott kertjébe érkezik haza, amit éppen arra tud használni, amire eltervezte: pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Költséghatékony

Kevesebbe kerül a kert folyamatos karbantartása és ápolása, mint az elhanyagolt kert helyrehozatala.

 

Vissza – Szolgáltatásaink